Recensies
612
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-612,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
a

LIEVE WOORDEN

Wat ik voor je kan betekenen kan ik natuurlijk uitvoerig aan je vertellen. Maar ik laat liever mijn klanten aan het woord. 

“Sofie haar magische handen brengen mij altijd weer in Heaven of Relaxation. Ze bracht me dichter bij mijn vrouwelijkheid. Leerde me meer over selfcare en nogsteeds. Elke maand staat Sofie in mijn agenda om even een dagje op te laden, te genieten en te voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Bij Sofie krijg je echt me-time. Ze neemt de tijd voor je en is pas klaar wanneer ze voelt dat het goed is. Daarnaast heeft ze prachtige planten, edelstenen en natuur om zich heen. De rit met de auto naar haar huis is al ontspannend. Je rijd steeds meer de natuur in en dan ineens ben je bij haar natuurhuisje. Tijd voor ontspanning. Ze masseert op basis van gevoel, wat jij haar verteld dat je nodig hebt en geeft je daarmee de ontspanning die je nodig hebt.”

Joyce

“Ik vond het een feestje om bij Sofie thuis te komen. Letterlijk voelde ik me thuis in haar prachtige huis en tuin. Figuurlijk kwam ik thuis in mijn eigen lijf en voelde me opnieuw verbonden met mezelf en mijn vrouwelijkheid.  De massage was als een magische reis waarin ik onderweg geprikkeld werd door geur, muziek, liefdevolle aanraking en muziek. Alles klopte bij wat ik op dat moment nodig had. Zo knap hoe Sofie dat aanvoelt en daarop afstemt. Deze ervaring ga ik mezelf zeker vaker cadeau doen. Ik gun het iedere vrouw haar vrouwelijkheid te vieren met een bezoek aan Sofie!”

Kim

“Een massage volledig afgestemd op mijn wensen voor dat moment, zowel op lichamelijk als spiritueel vlak. Bij Sofie ben ik aan het juiste adres! Ik heb weer verbinding kunnen maken met mijn Maaike-energie en echt kunnen loslaten en ontvangen. Heel fijn en bijzonder!”

Maaike

“Ik heb een heerlijke massage mogen ontvangen van Sofie. Ik vond het heel bijzonder hoe ze echt de tijd voor me nam en vroeg waar ik behoefte aan had. Ik merkte dat Sofie me goed aanvoelde, zodat ik spanning los kon laten en de rust toe kon laten. De dagen erna merkte ik echt dat ik rustiger was en meer in balans.”

Eveline

“Absolute aanrader! Prachtige plek, ontspannen sfeer en een heerlijke massage. Sofie neemt de tijd voor je. Kwaliteit van de massage is zeer goed. Liefdevol, relaxed en zeker ook energiegevend. Ik kom snel weer bij je langs!”

Jessica

“Vorige week heb ik heerlijk genoten van de raindrop massage van sofie! Wat een prachtige en rustgevende plek voor een massage. Erg ontspannen en bijzonder lekker geurend ging ik de deur weer uit, een echte aanrader!!!!”

Iris

“Sofie liet mij ervaren hoe het voelt om volledig de controle los te laten. Dit heeft voor mij zo ontzettend veel in werking gezet. Elke handeling was liefdevol en respectvol. De gehele ervaring, inclusief voetenbad, meditatie en alles wat ze voor mij deed, was zo ontzettend fijn!”

Kim

“Sofie staat voor thuis komen en even een moment voor jezelf. Bij binnenkomst wordt je al vol enthousiasme ontvangen vervolgens staat alle tijd in het teken van jou persoon. Naast haar kennis voor massage en olieen, heeft ze zichzelf veel meer ontwikkeld, Sofie is echt een mensen/mensen die het belangrijk vind om jou te voorzien naar handvatten die jij op dat moment nodig hebt! Naast een massage heb ik ook deelgenomen aan de workshop Vrouwenkracht voor iedereen was het nieuw en spannend. Sofie heeft mij door haar aanwezigheid en invuling van de workshop een heerlijke ontspannen avond gegeven. De kennis die ik op gedaan heb pas ik nog dagelijk toe.”

Ramona

“De massage bij Sofie is een totaal beleving. Het begint al met het ontvangst in de prachtige ruimte met het mooie, wijdse uitzicht. De houtkachel brandt behaaglijk. Ik word ontvangen met heerlijke verse thee (gember met steranijs) en voor de zoete trek liggen er vijgen. Na een korte inleiding, mag ik een etherische olie op basis van ons beider intuïtie uitkiezen. Zodra ik het flesje vastpak voel ik alsof ik in een heerlijk, warme oranje cocon zit. Later hoor ik dat het de olie Harmonie is. Er wordt een voetenbadje voor me klaargezet. Met het mooie uitzicht, vlakbij de houtkachel kom ik helemaal tot rust. Sofie begeleid een meditatie en daarna mag ik een kaartje trekken. De hele beleving is al zo voedend, dienend en zorgzaam. Dat komt vooral door Sofie. Ik denk dat ik haar met deze woorden ook goed beschrijf: zorgzaam, dienend en voedend. De massage zelf is heerlijk. Ik mag op een comfortabele, voorverwarmde massagetafel liggen. Krijgen een voorverwarmde deken (verwarmd door vuur van de houtkachel over me heen). De massage is met olie en ik voel dat ik me nog meer en meer ontspan. Kortom, het is heerlijk!! Vooral zelf een keer een afspraak maken. Als je nog twijfelt, stop maar met twijfelen. Ik heb zelf meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor mezelf en mijn dochter. Bedankt Sofie!”

Marion