Algemene Voorwaarden
962
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-962,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Natuurlijk Sofie – Praktische informatie en algemene voorwaarden:

Laatste revisie: 1 oktober 2019

Voor het maken van een afspraak kan je het onderstaande formulier invullen waarna ik contact met je op zal nemen. Ook kan je voor het maken van een afspraak telefonische contact met mijn opnemen of appen via 0630440968. Het is mijn intentie om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Voorafgaand de eerste afspraak ontvang je via mail of app praktische informatie die je nog moet weten.

Mijn aders: Jippesstraat 44, 1757 PS Oudesluis. Parkeren kan voor de deur op het hofje. Wanneer je eerder bent den de afgesproken tijd ga dan wandelen in het Polderpark. Ingang hiervan is naast huisnummer 36 (kijk voor witte lamp bol) en de start van de sociale huurwoningen. Hier kom je alvast helemaal in de stemming.

Elke afspraak begint met een kort gesprek over hoe het op dát moment met je gaat. Hieruit komt naar voren welke gebied in jou lijf om aandacht vraagt en waar je behoefte aan hebt. Doormiddel van beweging, meditatie, orakel kaarten, geur, geluid en aanraking maak ik in het moment een op maat gemaakte sessie voor je. Tijdens dit gesprek zal ik je ook vragen naar je persoonlijke wensen, gezondheid en medicijn gebruik. Voor mij geldt een beroepsethiek. Alles wat we bespreken blijft privé.

Raadpleeg je arts of specialist als je twijfelt of je gemasseerd mag worden. Je medische en persoonlijk gegevens zullen nooit zonder je toestemming aan derden worden verstrekt .

Als je informatie achterhoudt over medische gegevens waardoor je eigenlijk niet gemasseerd zou mogen worden, dan kan ik niet verantwoordlijk worden gehouden voor de gevolgen van de massage.

Gemaakte afspraken kunnen kosteloos worden geannuleerd of verschoven tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de geplande afspraak. Word de door jou gemaakt afspraak binnen de eerder genoemde 48 uur geannuleerd, zullen de kosten volledig in rekening worden gebracht. Hiervoor ontvang je een factuur of tikkie.

Natuurlijk Sofie vind ethiek en hygiëne erg belangrijk. Er wordt van je verwacht dat je hier eveneens zorg voor draagt. Een goede hygiene werkt prettige voor jou en mij. Draag gelieve geen parfum op de dag van de afspraak en verwijder alvast je sieraden.

Wanneer het tijd is om op de massage tafel te komen liggen zal ik je vragen om je kleding uit te trekken. Je kan en mag je onderbroek of string aanhouden. Naakt mag natuurlijk altijd. Waar jij je goed bij voelt. Uiteraard dek ik je met deken naar behoefte toe.

Het is altijd mijn advies om na iedere massage nog geruime tijd voor jezelf in te plannen zodat we werking van iedere sessie de ruimte krijgt om door te werken en op te schonen. Gun jezelf dit! Het is goed mogelijk dat je je opgeruimd, licht en energiek voelt. Maar het kan ook zijn dat het lichaam om meer rust vraagt of dat emoties naar de oppervlakte komen. Na een sessie wordt het zelfhelende vermogen geactiveerd. Drink voldoende water! Ontlasting, urine, zweet kan anders zijn door het afvoeren van afvalstoffen. Soms kunnen oude klachten naar de oppervlakte komen. Herhaal dan het bovengenoemde! Drink goed water en rust.

Betalingen worden altijd voorafgaand de afspraak voldaan via tikkie of bankoverschrijving. Contante betalingen worden voorafgaand de sessie in ontvangst genomen. Dit creëert rust voor na de sessie.

De kosten voor de 150 minuten sessie bedraagt: 175 euro . De kosten voor de mini retraite van 300 minuten bedraagt 375 euro. Wens je een factuur te ontvangen voor je onderneming dan zijn de bovengenoemde prijzen exclusief btw.

Gelieve de mobiel op stil zetten of uit te schakelen tijdens de massage.

Natuurlijk Sofie is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies van persoonlijke bezittingen.

Bij ongepast of ongewenst gedrag, dit naar oordeel van de massagetherapeut of het niet naleven van de huisregels en voorwaarden van Natuurlijk Sofie , zal je worden verzocht direct mijn woning te verlaten en dienen de kosten voor de afgesproken behandeling direct te worden voldaan.