Massages
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

GEHEEL & COMPLEET

Geheel & compleet – meer dan een massage alleen.
a

KOM WEER IN CONTACT MET JE LICHAAM

Voel jij je niet vrij, in alles wat je doet? Heb je moeite met voelen? Merk je dat je vastloopt in het contact met de mensen om je heen? Kun je niet meer ontvangen? Schreeuw je meer tegen je kinderen dan je lief is?

Wellicht is de verbinding tussen je bovenlijf (waar je denkt) en je onderlichaam (waar je voelt) verdwenen. Of misschien hou je onbewust teveel de controle vast.

Door gebruik te maken van geur, aanraking en beweging geef ik jou de verbinding met jouw lichaam terug.

Sofie, bel me voor een afspraak!
voorbereiding & handvaten voor thuis

aandacht

veiligheid & natuur

warme omgeving

geur & aanraking

natuurlijke oliën

a

PERSOONLIJK CONTACT

Misschien zit je nog met wat vragen. Of wil je meteen een afspraak maken. Ik doe alles met persoonlijk contact, daarom kun je hier je gegevens achterlaten en dan bel ik je. Zodat je persoonlijk antwoord krijgt op jouw vragen & jouw massage in kan boeken.
Contact
a

Geheel & COMPLEET

Een totale beleving. Niet alleen een massage, maar aandacht voor jou. Je thuis voelen. Tuin thee om mee te starten, om te aarden. De plek, met een heerlijke tuin met wijds uitzicht, nodigt uit om op te laden. We zetten samen je intentie, geniet van een voetenbad met magnesium. Terwijl we samen een maatwerk meditatie doorlopen. En pas dan start de massage. Waarbij ik gebruik maak van geur, geluid, beweging. Ik geef jou de ruimte om hierin mee te gaan, zo gaat alles stromen. Alles op gevoel, op waar jouw lichaam om vraagt. Écht tijd voor jou als vrouw.

Sofie, bel me voor een afspraak!

INVESTERING

De investering van een 2,5 uur durende geheel & compleet massage is
€ 220

Op aanvraag kun je ook kiezen voor een mini-retraite van een dagdeel. Dit is volledig op jouw wensen toe te spitsen. Denk aan: de ruimte gebruiken om te rusten, lunch, creative activiteiten, wandeling etc. Neem hiervoor even contact met mij op.

Dit wil ik!
a

MOOIE WOORDEN