Mini – retreat
918
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-918,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

MINI RETREAT

Een transformerende ervaring
a

KOM WEER TOT BLOEI

1 OP 1

Als je ervaart dat de connectie met je lichaam, wie je bent en je vrouw zijn verstoord is – zul je merken dat licht leven een opgave kan zijn.
Wanneer je veel in je hoofd bent, dus teveel nadenkt, sluit je voelen uit. Terwijl juist het voelen je terug kan brengen naar het nu. Uit je hoofd.

Een hele dag voor jezelf, waarin je uit je hoofd weer terug in je lichaam gaat, dat is zo transformerend. Voelen versterkt je zelfvertrouwen, je mag jezelf (weer) zien als vrouw. En niet tijdelijk, maar met duidelijke handvaten voor thuis. Zodat je het kunt integreren in je dagelijkse rituelen en je deze transformatie permanent kunt laten zijn.

De mini – retreat is geschikt voor vrouwen die dieper willen gaan. Die op zoek zijn naar een blijvende transformatie naar henzelf, willen voelen en het fijn vinden om hierbij geholpen te worden.

Sofie, bel me voor een afspraak!
voorbereiding & handvaten voor thuis

aandacht

veiligheid & natuur

warme omgeving

geur & aanraking

natuurlijke, pure oliën

a

PERSOONLIJK CONTACT

Misschien zit je nog met wat vragen. Of wil je meteen een afspraak maken. Ik doe alles met persoonlijk contact, daarom kun je hier je gegevens achterlaten en dan bel ik je. Zodat je persoonlijk antwoord krijgt op jouw vragen & jouw massage in kan boeken.
Contact
a

ALL INCLUSIVE

– Tuin thee

– Meditatie

– Voetenbad

– Massage

– Geurbeleving

– Lichaamswerk

– Beweging en/of dans

– Vegetarisch / veganistische maaltijd

– Stappenplan voor thuis

– Optioneel: kruidenleer, maatwerk kruidenmengsel, yoni ei consult, yoni steam, overnachting in de buurt.

INVESTERING

De investering van een 5 uur durende mini – retreat is
€ 420

Ik vind het belangrijk dat deze mini – retreat naadloos op jouw wensen aansluit. Maatwerk is dus mogelijk, ik bespreek dit altijd vooraf met je.

Dit wil ik!
a

MOOIE WOORDEN